Чорний перець

Цю спецію досить часто додають у каву. Перець має сильну очищаючу дію на истему травлення, виводить токсини, покращує обмін речовин, є антисептиком.

Кардамон

Речовини, що містяться в кардамоні, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту. Відомі загальнозміцнюючі, антисептичні властивості кардамону. Аромат кави буде яскравим, завдяки ефірним оліям цієї прянощі.

Гвоздика

Стимулює кровообіг і знижує кров’яний тиск. Аромат прянощі відмінно передається не тільки гарячій, а й холодній воді, тому якщо ви віддаєте перевагу холодним напоям, для їх приготування також можна використовувати гвоздику. Її ефірні олії додають каві аромат, сприяють зниженню негативної дії кофеїну.

Кориця

Кориця має цілющі властивості. Для того, щоб вони розкрилися, потрібно класти пряність в гарячу каву. Якщо ви хочете схуднути, зміцнити імунітет, кориця з медом – те, що потрібно. Кориця стимулює роботу мозку. Знижує окислюючу дію кави на організм.

Імбир

Назва спеції перекладається з китайської як «мужність», тому імбир вважається чоловічою спецією. Вона покращує циркуляцію крові, стимулює потенцію. Регулярне вживання імбиру знижує ризик захворіти простатитом. Пряність сприяє зняттю болю і спазмів, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту. Напій придбає яскравий смак. Аромат буде пряним і приємним.

Тож пийте смачну та корисну каву зі спеціями 👍
#твояпрокаву
@ Твоя кав’ярня